• banner gemeente leiden
  • stadhuis gemeente leiden

Vind je baan bij Gemeente Leiden

Werken bij Gemeente leiden

Leiden is een geweldige plek om te werken, te studeren, te ondernemen, te wonen en te zijn. Leiden is de Stad van Ontdekkingen, met een prachtige historische binnenstad en een rijke traditie van kennis en cultuur.

Wie nieuw binnenkomt in de Leidse organisatie voelt zich snel welkom. Wie wat kan en wil, mag én moet al snel echt meedoen. We vinden het belangrijk een afspiegeling te zijn van de veelzijdige Leidse samenleving en als werkgever zetten wij ons in om een inclusieve organisatie te zijn waar iedereen zich thuis voelt. De organisatie kent weinig lagen en schijven. Wij werken met hart voor de stad en vanuit deze grondhouding ontwikkelen wij ons steeds meer naar een organisatie die midden in de samenleving staat. De organisatie stopt niet bij de grenzen van de gemeentelijke organisatie. Ons bloed stroomt ook daarbuiten. In partners, in initiatiefnemers en in onze inwoners. Daardoor stromen nieuwe ideeën, energie en plannen de gemeentelijke organisatie in… samen maken we de stad!

Onze nieuwe collega stelt de klantvraag centraal, neemt verantwoordelijkheid en is gericht op samenwerking én resultaat. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Daarom bieden we onze medewerkers ruime mogelijkheden op gebied van opleiding, workshops, coaching, intervisie en persoonlijke ontwikkeling.
gemeenteleiden

Omgevingsbewust

Verantwoordelijk

Verbinding

Collegiaal

Open

Persoonlijk leiderschap

Collega’s Gemeente Leiden

Video’s Gemeente Leiden

leiden

Campagne: Leiden Zoekt Stadmakers

Cluster Stedelijke Ontwikkeling en het Projectbureau zijn op zoek naar Stadmakers.

De uitdagingen zijn groot. Hoe kun je Leiden bijvoorbeeld én dichter bebouwen én vergroenen? Geïnteresseerd in het werk van Stadmaker?