Vind je baan bij Gemeente Leiden

Werken bij Gemeente leiden

Leiden is een geweldige plek om te werken, te studeren, te ondernemen, te wonen en te zijn. Leiden is de Stad van Ontdekkingen, met een prachtige historische binnenstad en een rijke traditie van kennis en cultuur.

Wie nieuw binnenkomt in de Leidse organisatie voelt zich snel welkom. Wie wat kan en wil, mag én moet al snel echt meedoen. We vinden het belangrijk een afspiegeling te zijn van de veelzijdige Leidse samenleving en als werkgever zetten wij ons in om een inclusieve organisatie te zijn waar iedereen zich thuis voelt. De organisatie kent weinig lagen en schijven. Wij werken met hart voor de stad en vanuit deze grondhouding ontwikkelen wij ons steeds meer naar een organisatie die midden in de samenleving staat. De organisatie stopt niet bij de grenzen van de gemeentelijke organisatie. Ons bloed stroomt ook daarbuiten. In partners, in initiatiefnemers en in onze inwoners. Daardoor stromen nieuwe ideeën, energie en plannen de gemeentelijke organisatie in… samen maken we de stad!

Onze nieuwe collega stelt de klantvraag centraal, neemt verantwoordelijkheid en is gericht op samenwerking én resultaat. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Daarom bieden we onze medewerkers ruime mogelijkheden op gebied van opleiding, workshops, coaching, intervisie en persoonlijke ontwikkeling.
Omgevingsbewust
Verantwoordelijk
Verbinding
Collegiaal
Open
Persoonlijk leiderschap

Collega’s Gemeente Leiden

Video’s Gemeente Leiden

Campagne: Leiden Zoekt Stadmakers

Leiden is aan de slag met een aantal grote maatschappelijke vraagstukken en jij kan daarin een rol spelen!

Je hebt net je studie afgerond of bent toe aan een tweede stap in je carrière. Je houdt van een uitdaging. De gemeente Leiden biedt jou de unieke kans om in een tweejarig ontwikkeltraject te stappen,