Wanneer je werkt bij één van de organisaties in de Leidse regio, kun je rekenen op een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris, zijn er allerlei aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals flexibiliteit in werktijden, een prima verlofregeling en een individueel keuzebudget dat je naar eigen wens kunt besteden.

Onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris:  Bij iedere vacature staat de salarisschaal vermeld. Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek maak je hier met jouw toekomstige leidinggevende afspraken over. Onze functies zijn gekoppeld aan salarisschalen, deze liggen vast. Elke schaal bestaat uit 11 niveaus (periodieken). De meest actuele salarisschalen vind je op de website van Cao Gemeenten.
  • Individueel Keuzebudget: Naast je salaris bieden we je graag nog meer, namelijk een Individueel Keuzebudget. Het keuzebudget is maar liefst 17,05% van je brutosalaris en bouw je maandelijks op. Het bestaat onder andere uit je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt jouw opgebouwde keuzebudget op ieder gewenst moment laten uitbetalen (bijvoorbeeld maandelijks of 1x per jaar) of besteden aan bijvoorbeeld het kopen van extra verlofuren of het bekostigen van een studie (als deze niet door ons vergoed wordt).
  • Verlof: Bij een fulltime dienstverband (maximaal 36 uur) heb je recht op 144 uur wettelijk verlof, overige (bovenwettelijke) verlofuren en natuurlijk ben je op landelijke (en soms ook op lokale) feestdagen vrij. Bij een parttime dienstverband krijg je deze uren naar rato. Er wordt onderscheid gemaakt tussen wettelijk verlof (144 uur) en bovenwettelijk verlof (alle overige verlofuren).

Er is meer…

Het bovenstaande is een greep uit het totale aanbod aan arbeidsvoorwaarden. Er is namelijk ook per organisatie van alles geregeld op het gebied van reiskosten, werkplekvoorzieningen, ontwikkelmogelijkheden, opleidingsfaciliteiten en pensioenvoorziening. Hierover vertellen we je graag meer tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het werken binnen de Leidse Regio? Neem dan gerust contact op met één van onze recruiters!

CAO

De Cao Gemeenten regelt de arbeidsvoorwaarden voor werknemers die in dienst zijn bij een gemeente. Op deze website Cao-gemeenten staat de officiële tekst en vind je alle bijlagen. De huidige cao loopt van 1 januari 2021 tot 1 januari 2023.