Het is geweldig om collega’s te zien opbloeien

gemeente leiderdorp
yvette

Na 13 jaar als secretaresse op een advocatenkantoor, kwam ik in 2007 bij de gemeente Leiderdorp terecht. Een totaal andere wereld!
Begonnen op het bestuurssecretariaat, waar ik een wethouder en de gemeentesecretaris ontzorgde. Later ben ik als managementassistent zowel een programmamanager, als mijn team gaan ondersteunen en verricht ik diverse taken voor andere teams.

Dat ik hier nog steeds werkzaam ben, komt door verscheidenheid aan werkzaamheden, waardoor het nooit verveelt. Leiderdorp is een gemeente met zelforganiserende teams en een hoge mate van bewegings- en handelingsvrijheid voor medewerkers. Er heerst een gemoedelijke sfeer en de lijnen zijn kort. Het team waar ik deel van uit maak is deskundig, gedreven, sociaal, servicegericht, open en divers.

Naast mijn managementwerkzaamheden, biedt mijn werkgever ook de ruimte om een rol als vitaliteitscoach te vervullen. Na een gedegen training ben ik in staat om met mijn collega’s te sparren, ze te adviseren, kritische vragen te stellen en een luisterend oor te bieden. Ik merk dat ik hierdoor mensen motiveer.

Het is geweldig om collega’s te zien opbloeien als ze bijvoorbeeld door mijn kritische vragen tot inzichten komen en hiermee aan de slag gaan.
Mooi om te zien dat ook andere collega’s, de organisatie en inwoners hiervan de vruchten plukken.

Meer collega’s