Een initiatief neerzetten dat afkomstig is van de bewoners en dat we dat samen kunnen realiseren

gemeente leiden
Wanita

Als Wijkbeheerder ben ik veel in gesprek met verschillende interne en externe partijen. Ik neem contact op met bewoners van een wijk als zij een initiatief hebben. Daarover ga ik dan met ze in gesprek om te kijken hoe wij hun idee kunnen realiseren. Ik begeleid het geheel en zorg dat de juiste mensen rondom de tafel zitten.

De diversiteit in mijn functie maakt mijn werk zo leuk. Ik ben veel onderweg en ontmoet bewoners van de wijken. Hierdoor spreek ik elke keer weer andere mensen en die hebben weer andere ideeën. Ik ben het meest trots op dat ik iedere dag iets leer en dat ik bewoners blij kan maken met een idee waar zij zelf mee komen.

Wat voor mij belangrijk is, is dat we klantgericht werken. Als ik bepaalde informatie intern opvang dan kan ik dit delen in de overleggen met onder andere de stadspartners en wijkbewoners. Dit geldt ook andersom. Maar bij de gemeente Leiden is de collegialiteit en verantwoordelijkheid belangrijk. We vullen elkaar aan en we hebben een verantwoordelijkheid naar elkaar en naar de stad toe.

Mijn team bestaat uit slimme en getalenteerde mannen en vrouwen. Die ieder een belangrijke bijdrage leveren aan het meerjarig onderhoud en vervangingen van de openbare ruimte. We vullen elkaar aan en helpen elkaar waar nodig is.

Mijn favoriete college is iemand met het liefst andere kwaliteiten dan die ik heb, zodat we goed kunnen sparren en elkaar kunnen helpen. Dus iemand die toevoeging geeft aan het team, waardoor we iedereen kunnen inzetten waar hij of zij goed in is en we van elkaar kunnen leren.

Meer collega’s