Het voorbereide werk tot werkelijkheid zien worden

gemeente leiden
sven

Als Civieltechnisch medewerker ben ik bezig met het voorbereiden van werken in de openbare ruimte. Ik doe vooral voorbereidingen van rioolprojecten. Ik vorm het gemaakte ontwerp om naar een technische tekening met een werkomschrijving. Daarnaast zet ik ook onderzoeken uit om te kijken hoe we het ontwerp maakbaar kunnen maken en ik begeleid de uitvoering.

De diversiteit van mijn werkzaamheden maken mijn functie leuk. Ik krijg de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen op het vlak dat ik interessant vind. Daarnaast zijn mijn uren flexibel in te richten. Waar ik het meest trots op ben, is dat ik mijn werk dat ik heb voorbereid tot werkelijkheid zien worden. Dit is iets waar je bij adviesbureaus vaak niet de mogelijkheid toe krijgt.

Tijdens mijn werk krijg ik te maken met veel verschillende soorten woonwijken met elk hun eigen uitdagingen. De gemeente Leiden heeft een eigen ingenieursbureau met veel kennis en kunde. Binnen dit bureau krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te specialiseren.

Ik werk binnen een team waar veel kennis is van alle belangrijke disciplines. Er werken zowel specialisten als generalisten. We werken in een kantoortuin, waardoor je elkaar ziet zitten en elkaar makkelijk aanspreekt.

Mijn favoriete college is iemand met humor, hij of zij moet goed in het team passen en de wil hebben om nieuwe dingen te leren.

Meer collega’s