Een compliment is voor ons allemaal!

gemeente leiderdorp
rob

In 1999 ben ik in dienst gekomen bij de gemeente Leiderdorp. Ik ben begonnen bij de reinigingsdienst. De organisatie geeft alle ruimte om door te groeien en verder te ontwikkelen. Na 3 jaar heb ik gereageerd op de interne vacature werfbeheerder en ben het ook geworden.

Mijn dag start om 7.00 uur met het openen van de gebouwen op de milieustraat. Dagelijks komt het team bij elkaar en worden de werkzaamheden van die dag met elkaar besproken en verdeeld. Als iedereen onderweg is, doe ik de dagelijkse administratie. Tussendoor word ik door zowel collega’s als bezoekers voor van alles en nog wat benaderd. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk ook leuk en afwisselend.

Als alles lekker loopt, kan mijn dag niet meer stuk. Niet alleen het contact met de inwoners, maar ook de onderlinge sfeer in het team, maakt dat ik lekker in mijn vel zit. Het teamgevoel is belangrijk om goed te presteren. We lachen wat af, maar ook serieuze onderwerpen gaan we niet uit de weg. We helpen elkaar en staan voor elkaar klaar. Een compliment van bezoekers over de goede organisatie op de milieustraat, is voor ons allemaal!

Meer collega’s