Fijn dat je iets kunt betekenen voor mensen

gemeente zoeterwoude

Na 11 jaar bij de gemeente Leiden heb ik afgelopen jaar de overstap gemaakt naar de gemeente Zoeterwoude. Ik wilde meer inhoudelijke betrokkenheid en meer variatie. In mijn functie als Projectsecretaris Domein Ruimte heb ik dagelijks contact met onze stakeholders, zoals bewoners,  ondernemers, scholen en maatschappelijke partijen. De verscheidenheid aan projecten, de afwisseling, daar houd ik van. Ik vind het fijn dat ik als ambtenaar echt iets kan betekenen voor mensen. We zijn met veel projecten bezig die er echt iets toe doen, zoals de bouw van nieuwe woningen en de ontwikkeling van een nieuw maatschappelijk centrum. 

Ik wilde graag ervaren hoe het is om bij een kleinere gemeente te werken. Het is echt heel anders. Je stapt hier makkelijk bij iedereen binnen, ook bij de wethouder of de burgemeester. 

Collega’s zijn super gemotiveerd en gericht op samenwerken. Ik hou van hard werken en ook van een gezelligheid en een lolletje. En van de tosti’s die we op dinsdag met elkaar klaarmaken tussen de middag. 

Meer collega’s