Stagiair Marketing en Communicatie

HBO-WO niveau. Startdatum februari of maart 2023.
De daadwerkelijke startdatum, het aantal uren en de periode zijn bespreekbaar.

De arbeidsmarkt is op dit moment krap en ook wij hebben een grote uitdaging in het vervullen van vacatures. We willen verschillende kanalen inzetten om onze potentiële nieuwe medewerkers te bereiken en zoeken een stagiaire die ons hierbij kan helpen.

Wat ga je doen
Je helpt mee met het door ontwikkelen van onze identiteit en imago, waardoor onze bekendheid onder (latent) werkzoekenden toeneemt. De focus ligt daarbij op online communicatie en social media. Jij deelt jouw ideeën en ervaringen om een kanaal tot een succes te maken én brengt dit ook de praktijk. Van strategie tot uitvoering. Naast deze werkzaamheden koppelen we je graag aan een concreet project, zoals bijvoorbeeld de organisatie van de Inhousedag. In overleg met jou bepalen we welke project(en). 

Wat breng je mee
Je bent opgegroeid met Tik Tok, Be real en andere social media. Je zit boordevol ideeën om onze doelgroepen te bereiken en ons steviger neer te zetten als merk. Je hebt een vlotte pen, gevoel voor beeld en taal, en een groot portie creativiteit. Je volgt bij voorkeur een opleiding in de richting van communicatie, marketing of nieuwe media en bent 2e- of 3e-jaarsstudent.

Waarom kies jij voor ons
Een social post maken en plaatsen kan iedereen wel. Bij ons voer je niet alleen uit, maar ben je betrokken bij het héle traject, van A tot Z. Daarnaast kom je in een enthousiast en slagvaardig team terecht én ontvang je een stagevergoeding (max €400,- bruto per maand, naar rato).

Het team
Het projectteam Arbeidsmarktstrategie bestaat uit collega’s van recruitment en communicatie. Het team houdt zich bezig met verschillende facetten van arbeidsmarktcommunicatie. Susan van Halewijn zal jou gedurende je stageperiode begeleiden.
Meer weten?
Wil je meer weten over:
de werkzaamheden – neem dan contact op met Susan van Halewijn, 06-14188812
het sollicitatieproces – neem dan contact op met Samira Khaldi, 0614667631

Wij maken graag kennis met je!
Wij zijn benieuwd wie je bent. Stel jezelf voor in een reel, story, tutorial - of iets anders wat goed bij jou past. Mail deze dan naar s.van.halewijn@leiden.nl. Je mag je natuurlijk ook via een cv en motivatiebrief voorstellen en deze indienen via de sollicitatieknop in de vacature.

Deze stage-vacature staat langere tijd uit en sluit uiterlijk op 28 februari 2023. We checken echter geregeld de reacties en gaan met je in gesprek als we een match zien. Zodra we een match gevonden hebben sluiten we deze stage-vacature. Wacht dus niet te lang met reageren.
LEIDEN is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

We zoeken collega’s die ons helpen bouwen aan een duurzame, sociale en toekomstbestendige stad en gemeente.

Wij zijn Gemeente Leiden. 

Wie ben jij?

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Sluitingsdatum:
28-02-2023

Uren per week:
0 tot 40 uur

Maand­salaris:
Marktconform

Salaris­niveau:
Schaal

Niveau:
HBO | WO

Plaatsingsdatum:
10-01-2023
Locatie:
Gemeente Leiden Stadhuisplein 1
2311 EJ   Leiden
Deel vacature:
Staat jouw vacature er niet bij? Maak een job alert aan.

Met een job alert ontvang je de vacatures die voor jou relevant zijn als eerste in je mailbox. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Aanmelden