Ik houd me bezig met uiteenlopende onderwerpen, zoals de inrichting van een gebouw tot meedenken aan een strategisch plan.

servicepunt71
klaske

Begin 2017 vond ik deze functie via internet en sindsdien werk ik als facilitair adviseur bij Servicepunt71. Het leuke aan mijn werk is dat je samenwerkt met veel verschillende mensen. Zo heb ik gesprekken met collega’s van verschillende teams uit mijn eigen organisatie, maar ook met collega’s uit verschillende lagen van de partnerorganisaties. Ik houd me bezig met uiteenlopende onderwerpen, zoals de inrichting van een (nieuw) gebouw tot meedenken aan een strategisch plan voor de afdeling. We zijn met onze organisatie en met ons team echt aan het bouwen. Sinds kort gebruiken wij rapportages over onze dienstverlening tijdens de accountgesprekken met partners. Hier komen leuke vraagstukken en dialogen uit.

Mijn favoriete collega is een vrolijke persoonlijkheid en iemand die positief denkt. Belangrijk is ook dat je wat kan betekenen voor elkaar en dat je elkaar aanvult.

Meer collega’s