gemeente oegstgeest
chrik

Mijn werk betekent heel veel samenwerking met de Leidse Regio of Hollands Midden waar ik accounthouder ben van de RDOG (Regionale Dienst openbare gezondheidszorg). Ik ben dan ook vaak ‘van huppel’ zoals ik dat zelf noem. Dat gaat van Hillegom tot Alphen a/d Rijn. Daarnaast ben ik beleidsmedewerker voor de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) en doe de inkoop van huishoudelijke ondersteuning, woonvoorzieningen en regionaal vervoer. Het mooie van beleid maken is om samen na te denken hoe je voeten in de klei zet.

In het totale sociale domein waar mijn werk zich vooral afspeelt, houd ik me ook bezig me de omgevingsvisie in aanloop naar de nieuwe Omgevingswet. Kortom, een zeer divers takenpakket en werkveld.

Oegstgeest is een kleine gemeente dus de lijnen zijn kort, je kunt vrij makkelijk even sparren met een wethouder. Het team Maatschappij is gericht op het sociaal domein en het woord zegt het al ‘sociaal’. Wij doen het echt voor de inwoners, en hebben naast een grote verantwoordelijkheid ook een grote betrokkenheid.

Meer collega’s