• banner leiderdorp
  • leiderdorp

Vind je baan bij Gemeente Leiderdorp

Werken bij Gemeente Leiderdorp

Leiderdorp werkt continu aan de verbetering van de woon-, werk- en leefomgeving, onder meer door een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is en zich kenmerkt door een open cultuur met korte lijnen en een grote mate van zelfsturing. Er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Er wordt nauw samengewerkt met bewoners en de omgeving. We maken gebruik van de energie en het talent in het dorp en stimuleren het mede-eigenaarschap. Werken bij de gemeente Leiderdorp is dan ook werken aan de inrichting van de lokale samenleving. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan naar een van de functies.
Samenwerken aan ambities
Werken bij de gemeente Leiderdorp is werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is om continu aan te sluiten op de vraag uit de omgeving. Wij nemen hierbij steeds vaker een faciliterende rol, waarin wij onze omgeving helpen ideeën en initiatieven mogelijk te maken. Het introduceren van meer zelfsturing helpt ons invulling te geven aan deze rol. Zo willen wij het gevoel van eigenaarschap van onze medewerkers vergroten en het contact met de samenleving versterken. We werken aan opgaven in opgaveteams. Daar kunnen ook inwoners, ondernemers en instellingen deel van uitmaken. Hierbij maken we gebruik van de kennis, energie en het talent in het dorp en stimuleren we het mede-eigenaarschap.

In ons werk dragen wij onze kernwaarden uit. Zo werken wij samen aan onze ambities die bijdragen aan een optimale woon-, werk-, en leefomgeving. Werken bij de gemeente Leiderdorp is dan ook samenwerken aan de inrichting van de lokale samenleving. Doe jij met ons mee?


leiderdorp

Vertrouwen

Respect

Lef

Bevlogen

Eigenaarschap

Nieuwsgierig

Behulpzaam

Collega’s Gemeente Leiderdorp