Ik ben ook regelmatig te vinden in een van de panden van de andere gemeenten of op het kantoor van Servicepunt71 zelf.

servicepunt71

Ik ben aan deze functie gekomen via een oud collega die al eerder naar Servicepunt71 is overgestapt. Hij tipte mij, en zo is het balletje gaan rollen.

Ik krijg in mijn werk regelmatig te maken met vraagstukken over subsidies of over regionale samenwerkingen. Zo doet een van de partnerorganisaties de jeugdzorg en daarbij spelen weleens issues waar financiële consequenties aan verbonden zijn. Dan vragen ze mij advies hoe ze daar het beste mee om kunnen gaan. Door de interactie met de beleidsmedewerkers krijg je dan ook een betrokken gevoel. En je bent niet alleen met de cijfertjes bezig.

Er liggen flink wat uitdagingen op het gebied van o.a. zorg, omgevingswet, verduurzaming en vergroening. Ik vind het leuk om op diverse gebieden, en ook om op diverse locaties te kunnen werken. Zo werk ik meestal in Leiderdorp, waar ik met name op het Sociaal Domein bezig ben. Maar ik ben ook regelmatig te vinden in een van de panden van de andere gemeenten of op het kantoor van Servicepunt71 zelf.

Mijn favoriete collega is een collega met een goeie dosis humor en zelfspot, afgewisseld met een flinke werklust. Iemand die niet te beroerd is om je een handje te helpen en waar je makkelijk even aanklopt of naar binnenloopt voor een bak koffie en een praatje.

Meer collega’s