Stagiair(e) Online Marketing en Communicatie

HBO-WO niveau. Startdatum bij voorkeur zo snel mogelijk, het aantal uren en de periode zijn bespreekbaar.

De arbeidsmarkt is op dit moment krap en ook wij hebben een grote uitdaging in het vervullen van vacatures. We willen verschillende kanalen inzetten om onze potentiële nieuwe medewerkers te bereiken en zoeken een stagiaire die ons hierbij kan helpen.

Wat ga je doen
Je helpt mee met het door ontwikkelen van onze identiteit en imago, waardoor onze bekendheid onder (latent) werkzoekenden toeneemt. De focus ligt daarbij op online communicatie en social media. Jij deelt jouw ideeën en ervaringen om een kanaal tot een succes te maken én brengt dit ook de praktijk. Van strategie tot uitvoering. Naast deze werkzaamheden koppelen we je graag aan een concreet project, zoals bijvoorbeeld de organisatie van de Inhousedag. In overleg met jou bepalen we welke project(en). 

Wat breng je mee
Je bent opgegroeid met Tik Tok, Be real en andere social media. Je zit boordevol ideeën om onze doelgroepen te bereiken en ons steviger neer te zetten als merk. Je hebt een vlotte pen, gevoel voor beeld en taal, en een groot portie creativiteit. Je volgt bij voorkeur een opleiding in de richting van communicatie, marketing of nieuwe media en bent 2e- of 3e-jaarsstudent.

Waarom kies jij voor ons
Een social post maken en plaatsen kan iedereen wel. Bij ons voer je niet alleen uit, maar ben je betrokken bij het héle traject, van A tot Z. Daarnaast kom je in een enthousiast en slagvaardig team terecht én ontvang je een stagevergoeding (max €400,- bruto per maand, naar rato).

Het team
Het projectteam Arbeidsmarktstrategie bestaat uit collega’s van recruitment en communicatie. De communicatiecollega’s Susan van Halewijn en Esther Sibbel houden zich bezig met verschillende facetten van arbeidsmarktcommunicatie en zullen je begeleiden.

Meer weten?
Wil je meer weten over:
  • De werkzaamheden – neem dan contact op met Susan van Halewijn, 06-14188812
  • Het sollicitatieproces – neem dan contact op met Samira Khaldi, 0614667631
Wij maken graag kennis met je!
Wij zijn benieuwd wie je bent. Stel jezelf voor in een reel, story, tutorial - of iets anders wat goed bij jou past. Mail deze dan naar s.van.halewijn@servicepunt71.nl. Je mag je natuurlijk ook via een cv en motivatiebrief voorstellen.
Deze stage-vacature staat langere tijd uit. We checken geregeld de reacties en gaan met je in gesprek als we een match zien. Zodra we een match gevonden hebben sluiten we deze stage-vacature. Wacht dus niet te lang met reageren.
SERVICEPUNT71 is een professionele shared service organisatie voor gemeenten en overheidsorganisaties in de Leidse regio. Wij leveren diensten aan de gemeenten Leiden,
Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Daarnaast werken we ook voor Holland Rijnland en de Omgevingsdienst West-Holland. Wij zijn partner op het gebied van Informatievoorziening en ICT,
HRM, Facilitaire zaken, Juridische zaken, Financiën en Inkoop. Onze missie is om de gemeenten te helpen de best mogelijke dienstverlening te bieden aan burgers en bedrijven. We werken vanuit een professionele en flexibele instelling waarbij we onze disciplines bij elkaar brengen en verbinding zoeken met de maatschappelijke opgaven van de partnerorganisaties.

Het werken voor de Leidse regio is veelzijdig en vindt plaats in een prettige, collegiale en informele sfeer. We willen een herkenbare organisatie zijn met een goede afspiegeling van de diverse inwoners van onze regio. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

We zoeken mensen die ons hiermee helpen. Mensen met een hart voor dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid. Want die maken het verschil.

Wij zijn Servicepunt71. 
Wie ben jij?


Per 1 januari 2023 bestaat Servicepunt71 niet meer als onafhankelijke organisatie en wordt in zijn geheel ondergebracht bij de gemeente Leiden. Er zijn nieuwe regionale afspraken gemaakt over de samenwerking op het gebied van bedrijfsvoering. Vanaf volgend jaar gaat de gemeente Leiden de bedrijfsvoering uitvoeren voor Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude en de eigen Leidse organisatie. We willen hiermee de samenwerking verder versterken, de sturing vereenvoudigen en slagkracht vergroten. Medewerkers in dienst van Servicepunt71 gaan dan allemaal in één keer over naar Leiden met behoud van de eigen functie.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Sluitingsdatum:
31-12-2022

Uren per week:
0 tot 36 uur

Maand­salaris:
Marktconform

Salaris­niveau:
Schaal

Niveau:
HBO | WO

Plaatsingsdatum:
08-09-2022

Locatie:
Servicepunt71 Tweelingstraat 4 2312 LX   Leiden
Deel vacature:
Staat jouw vacature er niet bij? Maak een job alert aan.

Met een job alert ontvang je de vacatures die voor jou relevant zijn als eerste in je mailbox. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.


Aanmelden