Stagiair(e) Marketing en Communicatie

HBO niveau. Startdatum stageopdracht september/oktober 2023.
De daadwerkelijke startdatum, het aantal uren en de periode zijn bespreekbaar, schroom dus niet om te bellen als je hier alvorens je solliciteert nog vragen over hebt.

De arbeidsmarkt is op dit moment krap en ook wij hebben een grote uitdaging in het vervullen van onze vacatures. We willen daarom op innovatieve wijze, verschillende kanalen verkennen en inzetten om onze potentiële nieuwe medewerkers te bereiken. Denk jij de aangewezen stagiair te zijn die ons hierbij kan helpen? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen
Je komt met pakkende ideeën en bent van waarde in de doorontwikkeling van onze identiteit en imago, waardoor onze bekendheid onder (latent) werkzoekenden toeneemt. De focus ligt voornamelijk op online communicatie en social media. Jij draagt ideeën aan en deelt ervaringen om zo een specifiek kanaal tot een succes te maken én brengt dit ook in praktijk. Van strategie tot uitvoering ben jij dus aan bod. Naast deze werkzaamheden koppelen we je graag aan een concreet project, denk hierbij aan de organisatie van de Inhousedag welke in ieder geval 2 keer per jaar plaats vindt. In overleg met jou bepalen we welke project(en). 

Wat breng je mee
Jij bent opgegroeid met TikTok, BeReal en andere social media. Je bent goed op de hoogte en zit boordevol ideeën om onze doelgroepen te bereiken én ons steviger neer te zetten als merk. Je bent snel van begrip, hebt een vlotte pen, gevoel voor beeld en taal en een groot portie creativiteit. Je volgt minimaal een Hbo opleiding in de richting van bij voorkeur communicatie, marketing of nieuwe media en bent een tweede- of derdejaars student. Omdat dit een meewerkstage is het helaas niet mogelijk om een afstudeeropdracht te doen tenzij jouw afstudeeropdracht als meewerkstage ingevuld kan worden.

Waarom kies jij voor ons
Een social media post maken en plaatsen kan iedereen wel. Bij ons voer je niet alleen uit, maar ben je betrokken bij het héle traject, van A tot Z. Je krijgt de kans om echt van meerwaarde te zijn en je stempel achter te laten. Daarnaast kom je in een enthousiast en slagvaardig team terecht én ontvang je een stagevergoeding (max €400,- bruto per maand, naar rato).

Het team
Het projectteam Arbeidsmarktstrategie bestaat uit collega’s van recruitment en communicatie. Het team houdt zich bezig met verschillende facetten van arbeidsmarktcommunicatie. Susan van Halewijn, onze communicatieadviseur, zal jou gedurende je stageperiode begeleiden.
Meer weten?
Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij geven graag antwoord op je vragen.
  • Voor de werkzaamheden kun je contact opnemen met Susan van Halewijn, 06-14188812
  • Voor het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Samira Khaldi, 0614667631

Wij maken graag kennis met je!
Wij zijn benieuwd wie je bent. Stel jezelf voor in een reel, story, tutorial of iets anders wat goed bij jou past en laat zien wie je bent. Je mag je sollicitatie mailen naar s.van.halewijn@servicepunt71.nl. Natuurlijk mag je ook via de normale weg solliciteren. Dien in dit geval je cv en motivatiebrief in via de sollicitatieknop in de vacature.

Deze stage-vacature staat langere tijd uit. We checken echter geregeld de reacties en gaan met je in gesprek als we een match zien. Zodra we een match gevonden hebben sluiten we deze stage-vacature. Wacht dus niet te lang met reageren.
LEIDEN is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

We zoeken collega’s die ons helpen bouwen aan een duurzame, sociale en toekomstbestendige stad en gemeente.

Wij zijn Gemeente Leiden. 

Wie ben jij?

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Sluitingsdatum:
31-08-2023

Uren per week:
0 tot 40 uur

Maand­salaris:
Marktconform

Salaris­niveau:
Schaal

Niveau:
HBO

Plaatsingsdatum:
09-03-2023
Locatie:
Gemeente Leiden Stadhuisplein 1
2311 EJ   Leiden
Deel vacature:
Staat jouw vacature er niet bij? Maak een job alert aan.

Met een job alert ontvang je de vacatures die voor jou relevant zijn als eerste in je mailbox. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Aanmelden