Ik kan echt een verschil maken voor mensen

dzb leiden
niels

Als consulent bij DZB Leiden houd ik me bezig met het plaatsen van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is een mooie uitdaging waar ik me elke dag hard voor maak. Ze willen wel werken, maar kunnen niet altijd. Door ziekte, beperking of een tegenslag. Of omdat ze gewoon het tempo even niet meer kunnen bijbenen. Gewone mensendingen, die horen bij het leven van alledag. Ik help ze bij het vinden van werk, waar ze op hun plek kunnen zijn. Dat is vaak maatwerk, waarvoor ik intensief samenwerk met werkgevers in de regio Holland Rijnland.

Het mooiste aan mijn werk is dat ik echt een verschil kan maken voor mensen. Mensen onderschatten vaak wat werk betekent voor iemand. Het vergroot je gevoel van eigenwaarde en zorgt ervoor dat je leuke dingen kunt doen met je familie. Door goed te luisteren en mensen bij te brengen wat de arbeidsmarkt vraagt kan ik een werkzoekende echt goed helpen.

Ook voor werkzoekenden met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt kunnen wij wat betekenen. Kijken naar iemands capaciteiten en hoe we dit nuttig kunnen inzetten voor een werkgever is onze specialiteit. Als iemand echt wil werken, dan leveren wij maatwerk.

In ons team werken collega’s die recente ervaring hebben met arbeidsmarktbemiddeling. Verder is het belangrijk dat je oog hebt voor de mens en goed kunt coachen. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van doorzettingsvermogen en politieke sensitiviteit.

Meer collega’s