Servicepunt71 is een jonge organisatie, waar je als medewerker een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van je team en de organisatie.

servicepunt71
jason

Voordat ik twee jaar geleden bij Servicepunt71 ben komen werken, heb ik eerst een aantal jaren bij de gemeente Leiden gewerkt. Ik heb rechten gestudeerd en heb altijd veel belangstelling voor de praktische kant van het arbeids- en bestuursrecht gehad.

Doorgaans start ik mijn werkdag met het bekijken van mijn takenlijst. Dan weet ik of er voorbereidingen getroffen moeten worden voor werkoverleggen of dat er zaken met spoed uit de werkvoorraad moeten worden opgepakt. Ook draai ik dagelijks mee in de telefoondienst van de Servicedesk HRM. Daar kunnen collega’s uit de regio naartoe bellen als ze vragen hebben over arbeidsvoorwaarden en andere HRM gerelateerde onderwerpen. Hierdoor leer je veel mensen kennen en dit zorgt er ook voor dat ik me breed kan ontwikkelen.

Leuke aan het werken bij Servicepunt71 is dat het een jonge organisatie is, waar je als medewerker een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van je team en de organisatie.

Mijn favoriete collega moet creativiteit, gedrevenheid en nieuwsgierigheid meebrengen.

Meer collega’s