Ik houd mij bezig met kwesties die dagelijks op de voorpagina staan

gemeente zoeterwoude
baktash

Ik werk drie jaar voor de gemeente Zoeterwoude. Eerst in de gecombineerde functie van toezichthouder omgevingsvergunningen – gebouwbeheerder. Voor mij een logische combinatie, omdat beide functies technisch van aard zijn. Inmiddels ben ik adviseur duurzaamheid en houd ik mij bezig met kwesties die dagelijks op de voorpagina staan. Daarbij is mijn speelveld iedere dag anders, de ontwikkelingen staan niet stil. De energietransitie zie ik als de grootste uitdaging van onze generatie. Dat ik daar samen met mijn collega’s een bijdrage aan kan leveren geeft mij veel voldoening.

Binnen Zoeterwoude werken ruim 70 mensen. Hoe wij met elkaar uitdagingen aanpakken, de onderlinge relaties, de manier waarop de inwoner centraal staat, daar ben ik trots op. De groep  collega’s is heel divers en goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in het vakgebied. Dat zorgt voor interessante gesprekken. 

Mijn favoriete collega is een teamspeler die vanuit zijn of haar expertise waarde creëert voor het totaalplaatje, het grotere geheel. De collega’s waar ik het goed mee kan vinden, zijn collega’s die klaarstaan om je te helpen.

Meer collega’s