Waar mogelijk de verbinding zoeken en daarbij de verschillen tussen de gemeenten in het vizier houden

servicepunt71
annabelle

Als informatiemanager ondersteun je de afdelingen met het optimaliseren van de informatievoorziening. Je bent de spreekwoordelijke spin in het web. Je overziet het grote plaatje en legt de verbanden. Dat betekent dat je veel in contact bent met collega’s van verschillende organisaties en afdelingen, wat deze functie erg leuk en veelzijdig maakt. Aan beweging is daarbij geen gebrek, want ik ben regelmatig onderweg van de ene locatie naar de andere.

Het regionaal werken voor meerdere gemeenten spreekt mij ook erg aan. Waar mogelijk de verbinding zoeken en daarbij de verschillen tussen de gemeenten in het vizier houden vind ik een leuke uitdaging.  Deze verbinding succesvol maken is iets waar wij als informatiemanagers, in mijn ogen, trots op mogen zijn.

Mijn favoriete collega is iemand waar ik goed mee kan sparren en samenwerken. Het belangrijkste daarbij vind ik een open en positieve houding. Daarnaast krijg ik energie van collega’s die enthousiast zijn om samen een bepaald doel te bereiken.

Meer collega’s